Al centre de Vidreres teniu la Fonda Can Pou, ideal per als visitants que vulguin gaudir del mar o la muntanya. Ja que la nostra vila es troba situada entre aquests dos indrets geogràfics Gironins.

El restaurant i hostal Can Pou fou fundat fa més de 100 anys i en l'actualitat n'és la quarta generació de la famíia que dirigeix la fonda, amb la tradició de les primeres generacions i la modernitat dels dies d'avui.

A la seva disposició tenen diferents menjadors i una excel.lent terrassa especials per a les nits d'estiu.

Els plats de la fonda segueixen la tradició de la cuina catalana, atenta als productes que les estacions ofereixen. La carta es divideix en diversos apartats entre els que pot escollir: cuina de fonda, peixos de la costa i marisc de tota mena, sense oblidar les carns i aus dels corrals de terra endins, l'arròs i els fideus. Els amants del cava, a la carta de vins hi teniu trenta tipus de caves per triar.


D'altra banda també els oferim un confortable servei d'habitacions, per a realitzar unes estades còmodes i inoblidables a les nostres comarques.

Té al seu servei dos telèfons 972 850 576 i 972 850 014, un fax 972 850 576 i un correu electrònic info@canpou.net, per a realitzar qualsevol dubte o reserva. Com arribar al nostre establiment.La nostra cuina destaca per seguir els eixos de la tradició de la cuina de l'àvia, la Cuina Catalana. Fortament marcada per els productes que les nostres estacions i la terra ofereixen.

La nostra cuina està formada per una àmplia diversitat de plats, com diversa és la nostra província, Girona. Mar i Muntanya. Una gran varietat de plats amb el millor peix fresc de les llotjes de la Costa Brava, com excel.lents plats amb la millor carn de lla nostra província. Sense oblidar els nostres arrossos i paelles. Tota aquesta varietat de productes tradicionals els trobarà a les nostres cartes, així com alls menús diaris.

I sempre acompanyat per una acurada selecció de vins i caves per a les diferents ocasions i plats, que en fan uns excel.lents acompanyants de la nostra cuina.

Aquest bon menjar el podrà gaudir en quatre magnífiques i confortables sales, aptes tant per a festes particulars com per batejos, reunions d'empresa, o per agrupar tota la família. Sense oblidar la terrassa adient per a les nits d'estiu.

 


Can Pou li ofereix un confortable servei d'allotjament tant per a les seves estades de cap de setmana, com per a llargues vacances per els diversos indrets que ofereix la nostra província.

Al seu servei té 14 habitacions totalment equipades amb bany, calefacció i aparell de televisió. Tanmateix disposem d'aparcament descobert o cobert per al seu vehicle.

No dubti en consultar la disponibilitat de les nostres habitacions, així com per fer les reserves.
Disseny web per Microselva